ParlagfűPollen No Egyesület

Hírek Térkép Rólunk Kapcsolat A parlagfűről Gyakori kérdések Hasznos linkek

Rólunk

A ParlagfűPollen No Egyesület a parlagfűre allergiás közel 2 millió honfitársunk érdekeinek politikai és gazdasági csoportoktól független, konzekvens képviselete céljával alakult.

Aktív résztvevői vagyunk az Allergia-Parlagfű Kerekasztalnak, együttműködünk más civil szervezetekkel, javaslatokat fogalmazunk meg a döntéshozóknak, parlagfüves területeket mérünk be és segítünk a hozzánk beérkező fertőzött területek adatainak hivatalos továbbításában. Sajtóközleményeket adunk ki, és számos alkalommal szerepeltünk a médiában is. Sok parlagfűvel kapcsolatos közérdekű adatot kikértünk, amelyhez néha jogi segítséget is igénybe kellett vennünk.

Tagjaink a többi között ökológiai és botanikai, valamint gyógyszerészeti ismerettel rendelkeznek. A PPNE tagjainak egy része már sok éve foglakozik a témával, így rálátása van azon okokra, melyek hazánkat Európa parlagfűvel legfertőzöttebb országává teszik. Véleményünk szerint a nemzet egészségét veszélyeztető helyzeten rövid távon változtatni kell!

Kérjük, hogy Ön is csatlakozzon hozzánk a pollenno@freemail.hu címen! Mindenki segítségére szükség van ennek a súlyos egészségügyi problémának a megoldásához.

Új tagokat, de alkalmi segítőket is szeretettel várunk. A feladatok a kisebb aktív parlagfűmentesítésen és az erősen parlagfüves területek felderítésén keresztül az informatikai és jogi tanácsadásig terjednek. Kérjük írja meg, hogy miben tudna részt venni.

Köszönettel várjuk jelentkezését.

  Parlagfüves területek